Søg

Print side

Sammen om årsmøde og generalforsamling 2017

Engagement og medlemsdemokrati er Coops livsnerve og har formet både den danske dagligvarehandel og samfundet i mere end 150 år. Årsmøder og generalforsamlinger er med til at mobilisere og involvere medlemmerne omkring butikken, vores mærkesager og værdier. 

Hvad vil I sætte på dagsordenen?

Hvert forår deltager tusindvis af danskere, og bruger vi som bestyrelser og forening møderne rigtigt, har de stort potentiale. Byens møde handler om at invitere folk indenfor, skabe en god oplevelse, høre medlemmernes idéer, udvikle nye aktiviteter sammen og skabe opmærksomhed og opbakning i lokalsamfundet. På den måde er mødet et aktivt afsæt for det kommende års foreningsarbejde.

Vi håber, at I sammen med os og butikken vil gøre en indsats for at fortælle vores 1,6 millioner medlemmer, at de til generalforsamlinger og årsmøder har mulighed for at få indflydelse og være med til at sætte deres præg på lokalsamfundet og butikkens udvikling.

 

Inspiration og materiale til jeres møde

Herunder kan I hente inspiration og mere materiale som supplement til det trykte, I har fået tilsendt.

  • Tjekliste til afvikling - Før, under og efter mødet (årsmøder)
  • Formandens beretning: 
    Inspiration og talepunkter (som pdf / som redigerbar word-fil) inkl. præsentation (som pdf / som powerpoint - kan du ikke hente filen, klik her, klik på "I agree" og derefter på "Download")

 

Husk at opdatere din butiks- eller brugsforeningsbestyrelse efter jeres møde!

Årsmøder og generalforsamlinger er en tid, hvor nye medlemsvalgte kommer til, og andre takker af. Husk at opdatere jeres side på Forum efter mødet. Alle, der er registreret som medlemsvalgte, kan gå ind og redigere i brugsforeningens eller butiksbestyrelsens side.

Se i denne korte video hvordan du gør

Dækkeserviet: Quiz om sundhed og få indflydelse på Coops indsats

I januar i år lancerede Coop en ny, stor sundhedsindsats. Her vil vi hjælpe danskerne til at passe bedre på sig selv – og medlemmerne af jeres butik kan være med.
I materialet til årsmøder og generalforsamlinger indgår en dækkeserviet, som indeholder 2 aktiviteter for jeres medlemmer:

Side 1: En opfordring til medlemmerne om at skrive deres idéer og forslag på tallerkenen på dækkeservietten og få indflydelse på Coops sundhedsindsats. (Husk også at skrive navnet på butikken/foreningen). Når medlemmet tager et billede af sine idéer med sin telefon og sender det til medlemsforslag@coop.dk, er han/hun med i lodtrækningen om en lækker gavekurv fra butikken. Medlemmet kan også aflevere sin udfyldte dækkeserviet til bestyrelsen, hvis den indeholder et godt forslag til den lokale butik.  

Side 2: En quiz om danskernes madvaner og Coops sundhedsindsatser gennem årene, som I kan bruge til en lokal konkurrence på jeres møde. (De korrekte svar findes i den udsendte materialepakke og ovenfor på denne side) 

 

Basispakke til alle bestyrelser

Alle bestyrelser har fået tilsendt en basispakke med materialer til årsmødet eller generalforsamlingen.

Basispakken indeholder:

Bestilling af ekstra materiale

Hvis I har brug for mere materiale end det, der er i basiskassen, kan I bestille ekstra materiale på linket herunder. Leveringstid: 2-5 dage. 

Brugernavn: coopamba

Password: coop2017

Bestil ekstra materiale 

Når du har logget ind, skal du klikke på ”WEBSHOP” ved siden af Coop-logoet og efterfølgende på ”Coop amba – KLIK HER”, for at du kan se og bestille i webshoppen.