Søg

Print side

”Følelser og tanker er også vaner”

Signe Engby fra SuperBrugsen Halmtorvet er netop vendt tilbage til butiksrådet efter en barselsperiode. Hun brugte foredraget til at få inspiration til at kickstarte butiksrådet igen.

Tekst: Kristine Kornum. Foto: Jeppe Carlsen

Hvorfor var du med til Vanebryder-foredraget?
Jeg er med, fordi jeg gerne vil ind i Coop igen. Jeg har været på barsel og har ikke været med i butiksrådet i den periode, og da jeg kom tilbage, var vores arbejde gået lidt i stå. Vi har blandt andet fået en ny butikschef, hvor samarbejdet ikke helt er kommet op at køre endnu. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel for vores butik. 

Hvad har du fået ud af det?
Foredraget var rigtig spændende. Det kunne bruges både privat og arbejdsmæssigt. I forhold til vores butiksråd, så har det givet både redskaber og inspiration til at genopstarte arbejdet.

Hvad vil du gøre anderledes efter foredraget?
Der er mange ting. Bare det at være bevidst om, hvor man er lige nu, og hvor man gerne vil hen. Jeg tror også, jeg vil tænke meget over at være mere i nuet, samtidig med at man skal huske at lave de der små mål for de forandringer, man gerne vil opnå. Og så vil jeg også være opmærksom på, at følelser og tanker også er vaner. At ligesom man kan forsøge at ændre på en fysisk vane, så kan man også ændre på de vaner, vi har i forhold til, hvad vi føler og tænker.

LÆS OGSÅ:
Kan du se dine egne dårlige vaner?

”Hvis ikke man sætter sig et mål, så kan man ikke score”