Søg

Print side

”Hvis ikke man sætter sig et mål, så kan man ikke score”

Lone Suhr fra Dagli’Brugsen Ørholm var en af deltagerne til Torben Wieses vanebryder-foredrag. Læs hvad hun vil gør anderledes efter aftenen.

Tekst: Kristine Kornum. Foto: Jeppe Carlsen

Hvorfor var du med til Vanebryder-foredraget?
Det var ordet ”vanebryder”, der fangede mig i uddannelseskataloget. Jeg har selv en uddannelse inden for NLP, som handler om, hvordan vi ved bevidst tankevirksomhed kan ændre vores vaner.

Hvad har du fået ud af det?
Jeg har fået rigtig meget ud af det. Foredraget var underholdende samtidig med, det gav gode grunde til eftertænksomhed. Jeg kunne godt lide hans model omkring, hvor man ligger i det røde, gule og grønne felt alt efter, hvor forandringsparat man er. Den kan vi bruge i vores bestyrelse.

Hvad vil du gøre anderledes efter foredraget?
Jeg vil nok især være bevidst om en af de pointer, der kom frem i aften: Hvis ikke man sætter sig et mål, så kan man ikke score.

Hvad synes du om Coops uddannelsesudbud generelt?
Jeg synes, det er fantastisk, at der bliver sat så mange ressourcer af til det. Der er en god blanding af kurser, som giver personlig inspiration, og nogle som giver redskaber til arbejdet i bestyrelsen. Jeg har selv været på Severin Seminar, på regnskabskursus, og i næste uge skal jeg på kurset ”det gode købmandskab”. Det glæder jeg mig meget til.

LÆS OGSÅ: