Søg

Print side

GoCook er nomineret til bedste læringsforløb

GoCook er nomineret til bedste læringsforløb i en ny pris, Generation Food Award, som Arla Fonden og Copenhagen Cooking står bag.

Juryen begrunder deres udvælgelse med:

”GoCook er blevet udvalgt på grund af projektets faglige tyngde, tydelighed overfor både elever og lærere samt gode muligheder for, at de unge kan gå i køkkenet hjemme eller sammen med vennerne.”

”Vi er meget glade og stolte over udnævnelsen. Særligt fordi en forsker fra Aalborg Universitet uafhængigt af denne pris har vist, at GoCook virker. GoCook fremmer børnenes sundhed og velvære og højner madundervisningen på skolerne. Og det er der hårdt brug for”, siger projektchef Bente Svane Nielsen.

Haver til maver (Årstiderne) og Cool Beans (Meyers) er også nomineret. Prisen bliver uddelt fredag den 25. august i Kongens Have i København, og juryen består af Claus Meyer, Tim Vladimir og Louisa Lorang og en faglig konsulent.

Coops program GoCook har en mission om at skabe den første generation af børn, der er bedre til at lave mad end deres forældre. GoCook har en bred vifte af attraktive madaktiviteter for børn:

GoCook Smagekassen
GoCook Smagekassen er en gratis skoleaktivitet målrettet madkundskab fra 4.-7. klasse og tværfaglig undervisning i idræt, dansk og natur- og teknologi. Hvert år deltager mere end 150.000 børn i GoCook smagekassen.

Du kan tjekke om din lokale skole er med på vores smagekassekort

Kender du en skole, der skal være med? Del nyheden fra skolekontakten.dk med dit netværk. 

 

GoCook on tour
GoCook on tour samler butikken, bestyrelsen og den lokale skole om en sjov og lærerig aktivitet, hvor omdrejningspunktet er madlavning. GoCook-mobilen vil være parkeret foran butikken og virke opsigtsvækkende for kunder og forbipasserende.

I efteråret 2017 besøger GoCook mobilen 71 Kvickly-butikker. Se tourplanen for GoCook efterår 2017

Coops butikker og bestyrelser kan booke GoCook on tour. Kunne du tænke dig at få GoCook-mobilen ud til din butik?

 

Restaurant GoCook
Restaurant GoCook er et koncept, hvor den lokale butik og en lokal skole samarbejder med forfatter og diætist Anne Ravn om madglæde, køkkenoplevelser og sundhed.

Coops butikker og bestyrelser kan booke Restaurant GoCook. Kunne du tænke dig at få Restaurant GoCook og Anne Ravn ud til din butik?

 

Smør din madpakke med Sebastian
Sammen med Sebastian Klein vil børn i 1.-3. klasse gå på smagsoplevelse i madjunglen og lære, hvad en sund madpakke er. Børnene arbejder med sunde råvarer og fremstiller deres eget pålæg.

Coops butikker og bestyrelser kan booke Smør din madpakke med Sebastian. Kunne du tænke dig at få Smør din madpakke med Sebatian ud til din butik?


GoCook er en indsats under Coops madmanifest, hvor vi arbejder for at gøre det sunde valg til det lette valg. Forskning viser, at GoCook øger fagligheden i skolen og børnenes velvære og sundhed.