Søg

Print side

Sådan får I gavn af nye kursustilbud

Det nye, store katalog med uddannelse og inspiration for bestyrelsesmedlemmer er online nu! Se det her og få anbefalinger til, hvordan I får maksimalt udbytte af jeres deltagelse i Coops kurser.

Det 40-siders katalog med uddannelse og inspiration for bestyrelsesmedlemmer i Coop er netop udkommet. Et par eksemplarer af kursuskataloget for 2017 vil blive sendt ud i alle butikker sammen med materialerne til årsmøder og generalforsamlinger fra uge 5.


I kan allerede nu bladre i kataloget her:


Ønsker I flere trykte eksemplarer, kan I bestille dem via dette link.   

Det ambitiøse kursusudbud bliver også præsenteret på et webinar den 24. januar.Læs mere og tilmeld dig webinaret her

Tal om uddannelse på årets første møde
Målet med at tage på kursus er at styrke dine kompetencer til fordel for dig selv, din bestyrelse og butikken.Hanne Grethe Johnsen er butiksbestyrelsesformand i SuperBrugsen, Ndr. Frihavnsgade og medlem af Coop ambas bestyrelse siden 2009. Hun foreslår, at man som bestyrelse sætter deltagelse i uddannelse på som punkt ved årets første møde og bruger det nye katalog aktivt til at starte det nye års arbejde i bestyrelsen op. Det giver muligheder for at koordinere relevante kurser og gerne tage flere af sted sammen. Det har hun og den øvrige butiksbestyrelse gode erfaringer med: 

”Vi prioriterer uddannelse højt, da uddannelse er et livslangt værktøj til at udvikle både butikken, foreningen og os selv. Ofte kan kurserne også bruges i mange andre sammenhænge. Hvis det er muligt, tager vi to af sted på samme kursus for at opnå maksimalt udbytte,” fortæller Hanne Grethe Johnsen (foto bagest til højre).

Uddannelsesteamet i Coops forening anbefaler også, at medlemmerne af bestyrelsen taler om behovet for uddannelse: Hvilke kompetencer har I særligt behov for at styrke i bestyrelsen i 2017? 

Sådan styrker du dig selv og bestyrelsen gennem uddannelse:

  1. Læs uddannelseskataloget, og få inspiration til videreuddannelse
  2. Tal sammen i bestyrelsen om jeres behov for uddannelse. Aftal, hvem der skal deltage, og tilmeld dig på coopforum.dk/tilmeld
  3. Gennemfør kurset og fortæl om din nye viden på næste bestyrelsesmøde. På den måde styrker du hele bestyrelsen med nye kompetencer. 

Læs mere: Opfordring fra uddeler: “Ta’ på kursus sammen!”  

Du kan tilmelde dig kurserne på siden coopforum.dk/tilmeld