Søg

Print side

Velkommen som bestyrelsesmedlem i Coop

Vi er stolte af, at du vil engagere dig sammen med os og knap 4000 andre bestyrelsesmedlemmer over hele landet. Det vil vi gerne kvittere for ved at tilbyde dig den bedst mulige introduktion til din nye rolle og det at være aktiv i Danmarks største medlemsejede dagligvarevirksomhed. En virksomhed, som bygger på stolte og ansvarlige traditioner.

Du har flere muligheder for at møde foreningen. Det kan ske via vores digitale introduktion eller på vores velkomstaftner for nyvalgte, der afholdes i alle distrikter en gang om året. Læs mere her på siden.

 

Coop e-learning: Det første møde er digitalt

Her på coopforum.dk finder du mange nyttige informationer – klik dig omkring og bliv klogere på foreningen og Coop. 

Du har også mulighed for fra din computer eller tablet at tage et kursus om Coop, vores historie og det at være ny medlemsvalgt.

Du finder kurset her: www.coop-elearning.dk

 

Velkomstaften for nyvalgte 

Vores digitale introduktion kan meget, men ikke alt. Der er noget unikt over at mødes ansigt til ansigt med andre nye bestyrelsesmedlemmer. En særlig nysgerrighed og sult efter at lære mere, som giver en helt speciel energi. Derfor bliver nyvalgte bestyrelsesmedlemmer i alle distrikter inviteret til en velkomstaften.

Arrangementet har fokus på, hvilken rolle og hvilke muligheder du har som bestyrelsesmedlem og ikke mindst, hvordan du navigerer rundt i foreningen. Du får indblik i de vigtigste værktøjer, hvem der er hvem, med henblik på, at du kommer godt fra start. 

Tid og sted for velkomstaften i distrikterne i 2018 opdateres i begyndelsen af 2018.

Har du spørgmål eller gode idéer til introduktionen af bestyrelsesmedlemmer i Coop? Så er du velkommen til at kontakte os: