Årsmøder & generalforsamlinger - i fællesskabets tegn

Indflydelse til Coops medlemmer

Engagement og medlemsdemokrati er Coops livsnerve og har formet både den danske dagligvarehandel og samfundet i mere end 150 år. 

Møderne er et vigtigt afsæt for årets foreningsarbejde og er med til at engagere og involvere medlemmerne omkring butikken, vores mærkesager og værdier. Her inviterer vi medlemmerne til en god oplevelse, hører deres idéer, udvikler nye aktiviteter sammen og skaber opmærksomhed og opbakning i lokalsamfundet. 

Vores butikker er mere end et indkøbssted

Sammen har vi udviklet en ny strategi for foreningen Coop, og vores fælles mål er, at vi vil engagere alle vores medlemmer.

Årsmøder og generalforsamlinger er en enestående mulighed for at formidle, hvordan man som medlem af Coop kan engagere sig i sin egen butik, og hvordan det fælles ejerskab med 1,8 mio. andre medlemmer er med til at gøre en forskel, når det handler om Coops mange mærkesager og de forandringer, vi skaber sammen. 

 

Årsmøderne i Coop-ejede butikker skal afholdes i perioden fra 1. marts til 30. april. Tidspunktet for generalforsamlinger i selvstændige brugsforeninger afhænger af brugsforeningernes egne vedtægter.

Her på Coopforum vil I som bestyrelse kunne finde inspiration og materialer til brug for planlægning og markedsføring af det årlige møde.