Årsmøder & generalforsamlinger - få noget at skulle ha' sagt

Indflydelse til Coops medlemmer

Engagement og medlemsdemokrati er Coops livsnerve og har formet både den danske dagligvarehandel og samfundet i mere end 150 år. 

Møderne er et vigtigt afsæt for årets foreningsarbejde og er med til at engagere og involvere medlemmerne omkring butikken, vores mærkesager og værdier. Her inviterer vi medlemmerne til en god oplevelse, hører deres idéer, udvikler nye aktiviteter sammen og skaber opmærksomhed og opbakning i lokalsamfundet. 

Vores butikker er mere end et indkøbssted

Vores fælles mål i foreningen Coop er at engagere alle vores medlemmer.

Årsmøder og generalforsamlinger er en enestående mulighed for at formidle, hvordan man som medlem af Coop kan være en del af fællesskabet i sin egen butik, og hvordan det fælles ejerskab med 1,8 mio. andre medlemmer er med til at gøre en forskel, når det handler om Coops mange mærkesager og de forandringer, vi skaber sammen. 

Suspendering for afholdelse af årsmøder 2020
Årsmøderne i Coop-ejede butikker skal normalvis ifølge vedtægterne afholdes i perioden fra 1. marts til 30. april. Tidspunktet for generalforsamlinger i selvstændige brugsforeninger afhænger af brugsforeningernes egne vedtægter.

Med baggrund i myndighedernes begrænsninger i forhold til forsamlinger har Coop ambas bestyrelse den 15. maj besluttet at suspendere for afholdelse af årsmøder i 2020.
Læs mere i boksen nedenfor på denne side.

Materialer til jeres møde

Her på Coopforum kan I som bestyrelse finde inspiration og materialer til brug for planlægning og markedsføring af det årlige møde.

Med specialdesignede materialer til årsmøder og generalforsamlinger sætter vi fokus på vores unikke medlemsdemokrati, fællesskab og ansvarlighed. Materialerne for 2020 vil kunne bruges, uanset hvornår I holder generalforsamling eller årsmøde.

Materialer til 2021 vil være tilgængelige i begyndelsen af det nye år.