Årsmøder & generalforsamlinger - få noget at skulle ha' sagt

Indflydelse til Coops medlemmer

Engagement og medlemsdemokrati er Coops livsnerve og har formet både den danske dagligvarehandel og samfundet i mere end 150 år. 

Møderne er et vigtigt afsæt for årets foreningsarbejde og er med til at engagere og involvere medlemmerne omkring butikken, vores mærkesager og værdier. Her inviterer vi medlemmerne til en god oplevelse, hører deres idéer, udvikler nye aktiviteter sammen og skaber opmærksomhed og opbakning i lokalsamfundet. 

Vores butikker er mere end et indkøbssted

Vores fælles mål i foreningen Coop er at engagere alle vores medlemmer.

Årsmøder og generalforsamlinger er en enestående mulighed for at formidle, hvordan man som medlem af Coop kan være en del af fællesskabet i sin egen butik, og hvordan det fælles ejerskab med 1,8 mio. andre medlemmer er med til at gøre en forskel, når det handler om Coops mange mærkesager og de forandringer, vi skaber sammen. 

Forlænget frist for afholdelse af årsmøder 2020
Årsmøderne i Coop-ejede butikker skal normalvis ifølge vedtægterne afholdes i perioden fra 1. marts til 30. april. Tidspunktet for generalforsamlinger i selvstændige brugsforeninger afhænger af brugsforeningernes egne vedtægter.

Med baggrund i myndighedernes begrænsninger i forhold til forsamlinger har Coop ambas bestyrelse 20. marts besluttet med henvisning til nødretten at forlænge fristen for, hvornår Coop-ejede butikker skal have afholdt årsmøder, til den 30. juni 2020.
Læs mere i boksen nedenfor på denne side.

Her på Coopforum kan I som bestyrelse finde inspiration og materialer til brug for planlægning og markedsføring af det årlige møde.