Fælles uge for årsmøder og generalforsamlinger i uge 16

Forårets årsmøder og generalforsamlinger er en unik mulighed for at fortælle omverdenen, at vores butikker bygger på værdier som medindflydelse og medlemsdemokrati, og vi viser vores medlemmer, at de kan være med.

Mere end 300 tilmeldte bestyrelser måtte se fællesugen i 2020 aflyst grundet Corona-krisen. Vi ved derfor, at opbakningen til initiativet blandt jer i bestyrelserne er massiv, og vi glæder os til sammen at vende stærkt tilbage og gennemføre fællesugen i 2021. Fællesugen bliver afholdt i uge 16, der løber i dagene 19. april til 25. april 2021. Det er den sidste hele uge i april, og ligger på god afstand efter påsken.

Initiativet bliver understøttet af en større markedsføringsindsats i Coop Danmark, og alle tilmeldte butikker vil fremgå af kampagnesiden bestemnoget.coop.dk.


OBS: Uanset om I deltager i den fælles uge eller ej, vil vi meget gerne bede om, at I som bestyrelse udfylder og sender formularen nedenfor med oplysninger om tid og sted for jeres arrangement. Så bliver jeres møde også en del af markedsføringen af forårets årsmøder og generalforsamlinger.

Se kampagnesiden bestemnoget.coop.dk


"Kom og få noget at skulle ha’ sagt på vores årsmøder og generalforsamlinger. Her hylder vi fællesskabet og giver dig alle muligheder for at mene noget, sige noget, bestemme noget og gøre noget, som giver mening for dig og din butik." Sådan lyder budskabet til Coops medlemmer i kampagnen for årsmøder og generalforsamlinger 2021.

Arrangementsinfo og tilmeldingEksempel på hvordan du skriver klokkeslettet: 17:30
F.eks. Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup eller hvis digitalt så skriv: Digitalt
Skriv navn på den person fra bestyrelsen, der er kontaktperson
Angiv funktion for kontaktpersonen
Kender du ikke butikkens kardexnr, kan du spørge din uddeler.
Obs: Vær opmærksom på at der kan gå nogle dage, fra vi har modtaget jeres udfyldte formular, til informationerne er synlige på kampagnesiden. Det er en manuel proces, hvor vi 2 - 3 gange ugentligt opdatere kampagnesiden.