Fælles uge for årsmøder og generalforsamlinger i uge 17

Forårets årsmøder og generalforsamlinger er en unik mulighed for at fortælle omverdenen, at vores butikker bygger på værdier som medindflydelse og medlemsdemokrati, og vi viser vores medlemmer, at de kan være med.

Tredje gang er lykkens gang. Efter at corona har udfordret vores fællesuge i henholdsvis 2020 (aflyst) og 2021 (digitalt) glæder vi os til sammen at vende stærkt tilbage og gennemføre fællesugen som oprindeligt tiltænkt i 2022. Fællesugen bliver afholdt i uge 17, der løber i dagene 25. april til 1. maj 2022. Det er den sidste uge i april, og ligger på god afstand efter påsken.

Initiativet bliver understøttet af en større markedsføringsindsats i Coop Danmark, og alle tilmeldte butikker vil fremgå af kampagnesiden bestemnoget.coop.dk.


OBS: Uanset om I deltager i den fælles uge eller ej, vil vi meget gerne bede om, at I som bestyrelse udfylder og sender formularen nedenfor med oplysninger om tid og sted for jeres arrangement. Så bliver jeres møde også en del af markedsføringen af forårets årsmøder og generalforsamlinger.

Se kampagnesiden bestemnoget.coop.dk


"Kom og få noget at skulle ha’ sagt på vores årsmøder og generalforsamlinger. Her hylder vi fællesskabet og giver dig alle muligheder for at mene noget, sige noget, bestemme noget og gøre noget, som giver mening for dig og din butik." Sådan lyder budskabet til Coops medlemmer i kampagnen for årsmøder og generalforsamlinger 2022.

OBS: Hvis du har ændringer til allerede indsendte oplysninger, så udfyld nedenstående formular på ny (husk at udfylde alle felter) så opdaterer vi oplysningerne på bestemnoget.coop.dk 

Arrangementsinfo og tilmelding


Eksempel på hvordan du skriver klokkeslettet: 17:30
F.eks. Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup eller hvis digitalt så skriv: Digitalt
Skriv navn på den person fra bestyrelsen, der er kontaktperson
Angiv funktion for kontaktpersonen
Kender du ikke butikkens kardexnr, kan du spørge din uddeler.
Obs: Kampagnesiden bestemnoget.coop.dk er gået live. Vi opdatere den to gange om ugen frem til og med uge 17