Inspiration og materialer til jeres årsmøde/generalforsamling

Her på siden finder du og din bestyrelse guides og tjeklister til planlægning og afvikling af jeres årsmøde/generalforsamling samt inspiration til, hvordan I skaber opmærksomhed om mødet, når I inviterer medlemmer.

Scroll ned og find bl.a.:

  1. Materialer til butikken: Materialepakke, invitation og medlemsliste
  2. Materialer og inspiration til planlægning og afvikling: Inspiration til beretning, tjekliste, inspiration til ekstra indslag på mødet
  3. Billeder til download: f.eks. til facebook eller lokalpresse 
  4. Kommunikation og presse: Skabelon til pressemeddelelse, annonceskabelon til annoncering i lokal presse.

Materialer til butikken

Materialepakken til butikkerne med materialer til årsmøder og generalforsamlinger bliver leveret i løbet af den første uge i februar 2023. Pakken er stilet til uddeler eller varehuschef.

Materialepakke
Materialerne kan tilpasses afhængig af, om jeres møde ender med at være fysisk, digitalt eller både-og.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil ekstra trykte materialer
Hvis I har behov for ekstra materiale kan adgangskort, dækkeservietter og stemmesedler bestilles separat fra 1. februar via linket her.

Mulighed for tilpasning til digitale møder 
Klistermærker med budskabet "Vær med hjemmefra" kan sættes på plakaten, så materialerne kan tilpasses digital afvikling. Klistermærket kan placeres som et supplement eller som en erstatning for linjerne til adresse.

Har du brug for et ekstra klistermærke? Hent en print-selv version (PDF) her.

 

     

 

Hilsen i Coop App, på Facebook og via mails

Udover opslag i butikken, må I meget gerne benytte Coop App'en, sociale medier og mails til at sende en hilsen ud til jeres medlemmer. Det kan gøres med få klik via QuickCoop, hvor der allerede er oprettet skabeloner, I kan bruge. Bemærk dog, at I skal rette i afsender, så det fremgår at hilsenen er fra jeres bestyrelse.

Læs mere om kommunikation direkte til medlemmer i Coop App, på Facebook og via mail på coopforum.dk/nyheder

Her på siden kan I desuden hente grafiske materialer som fotos og flyers til digital markedsføring. Se boksen med overskriften "Foto og grafisk materiale".

Husk, at I også kan indkalde jeres medlemmer til fysiske møde via Coop App'en. Hertil skal I benytte skabelonerne til henholdsvis årsmøde eller generalforsamling i QuickCoop – se mere under digital afvikling

 

Medlemslister

I har som bestyrelse mulighed for at få en liste over butikkens eller brugsforeningens medlemmer, som I kan bruge til at tjekke, hvem af deltagerene på generalforsamlingen eller årsmødet, der er stemmeberettiget jævnfør vedtægter og forretningsorden.

Medlemslisterne rekvireres ved, at uddeleren eller varehuschefen kontakter Medlemsservice og oplyser butikkens kardexnummer - eller for brugsforeninger med flere butikker alle butikskardexnumre. Af hensyn til sikkerhed og GDPR kan medlemslisten kun mailes til butikkens hovedmailadresse.

Materialer og inspiration til planlægning og afvikling