Inspiration og materiale til jeres møde

Lasse Bolander til medlemmer: Du kan være med

Det er helt unikt for Coop, at medlemmerne har indflydelse og kan engagere sig i deres egen butik. I en kort video til Coops medlemmer opfordrer formand Lasse Bolander flere medlemmer til at engagere sig i brugsbevægelsen og fortæller om årets resultater, nye initiativer og udfordringer i Coop.

Du kan vælge at vise filmen i din internetbrowser (kræver internetadgang) eller hente filen til din computer - se links nedenunder videoen.

Film: Sammen kan vi

Jo flere, vi står sammen, desto mere kan vi udrette. Vi er 1,7 millioner medejere af Danmarks største andelsforening. Og fordi vi er så mange, kan vi sammen være med til at gøre hverdagen lidt bedre for alle.

Se filmen om, hvordan Coop som andelsfællesskab gennem tiden er gået forrest for at udvikle dansk dagligvarehandel og gøre en forskel for samfundet og for alle dem, der handler i vores butikker.

I kan vise filmen på jeres årsmøde eller generalforsamling, enten i din internetbrowser (kræver internetadgang) eller hente filen til din computer - se links nedenunder videoen. 

Basispakken med trykte materialer
Basispakken med materialer til brug for årsmøde og generalforsamlinger er udsendt den 31. januar. Basispakken indeholder 100 dækkeservietter, 3 plakater med standarddagsorden og mulighed for at påføre tid og sted for generalforsamling eller årsmøde og 100 adgangskort.

Basispakken indeholder også to eksemplarer af det trykte kursuskatalog for 2018.

Inspiration til beretning - talepunkter og Powerpoint
Vi har lavet et inspirationsoplæg til beretningen, som formanden eller et af de øvrige bestyrelsesmedlemmer fremlægger. 

Oplægget skal opfattes som en slags tag-selv-bord, hvor der er en række muligheder, og hvor du så selv skal sammensætte den menu, du ønsker. Hvis du selv ønsker at tilføje tekst, kan du også finde oplægget i en word-version.

Med oplægget følger en visualisering af de enkelte talepunkter. Også her kan den, som aflægger beretning, plukke i materialet, der foreligger både som pdf og som PowerPoint præsentation.

Fortæl også om de 11 ingredienser i medlemsprogrammet. Du finder dem i en fuldfarveversion i boksen nedenfor og i en farvereduceret version i boksen med materialer til selvprint (nederst).

Inspiration til aktiviteter under jeres møde.

Hvis du ønsker at printe plakaterne som flyers i A4-format, kan du benytte materialerne til selvprint. De findes i en version med blå baggrund (som de trykte plakater) og i en lysere version. Husk at påføre tid og sted for mødets afholdelse, inden du printer.