Lokale Investeringer

Det er stadig muligt at ansøge Lokale Investeringer!

- Investeringskomiteen har valgt at holde puljen for Lokale Investeringer åben, på trods af det generelle stop for investeringer i 2022.

I foreningssekretariatet glæder vi os over, at butiksbestyrelserne har taget godt imod Lokale Investeringer og vist, at der er grobund for mange gode investeringer, baseret på viden om, hvad kunder og medlemmer efterspørger lokalt. Lokale Investeringer støtter investeringer i materielle anlæg som fx. inventar, køl og produktionsmaskiner.

I 2021 blev rekorden for godkendte investeringsbevillinger slået. Butikkerne kan ansøge hvert andet år, så i 2022 får de butikker der IKKE var med i 2021, mulighed for at ansøge midlerne. Der åbnes for ansøgninger den 3. januar 2022.

Inden I ansøger, er der en række forhold der skal være på plads. Orienter jer nedenstående ved at klikke på: 'Sådan ansøges Lokale Investeringer' og 'Kriterier' i de røde bokse her på siden.

Nederst på denne side finder I også 'Spørgsmål og svar om Lokale Investeringer'.

God fornøjelse!

Ansøgningsproces

Begynd med at drøfte, hvilke investeringer der kan være relevante for jer. Efterfølgende indhenter uddeler eller varehuschef priser fra den etableringskonsulent, der er tilknyttet butikken. Først når disse er indhentet, udfyldes ansøgningsskema af uddeler eller varehuschef i Coop Serviceportal (vælg IT-Butik).

Se hele processen ved at klikke på 'Sådan ansøges Lokale Investeringer'

Lokale Investeringer ansøges via Coop ServicePortalen. Det er uddeler eller varehuschef der har adgang til denne. Se i nedenstående video, hvordan ansøgning udfyldes.

Hvad er erfaringerne?

Mød Hanne og Thomas fra Kvickly Grindsted, der fortæller om deres erfaringer med Lokale Investeringer.

 

Hør, hvilke råd formanden for SuperBrugsen Albanigade, Marek, har til kommende ansøgere af Lokale Investeringer.