Lokale Investeringer

I Coop amba glæder vi os over, at I har taget godt imod Lokale Investeringer og vist, at der er grobund for mange gode investeringer, baseret på jeres viden om, hvad kunder, medlemmer og medarbejdere efterspørger lokalt. 

Fra 2021 er puljen igen åben for alle Coop-ejede butikker. Her tager vi fat på den nye og forbedrede ordning, der giver de lokale butiksbestyrelser mulighed for, at planlægge og gennemføre endnu flere anlægsinvesteringer til gavn for kunder, medlemmer og medarbejdere.

Nedenstående kan du læse om kriterier og ansøgningsprocedure, samt finde 'Spørgsmål og svar om Lokale Investeringer'. God fornøjelse!

Ny ansøgningsproces

Fra 2021 ændres ansøgningsprocessen. Det betyder, at I ikke længere skal tilmelde jer ordningen først. I kan nu begynde med at drøfte, hvilke investeringer der kan være relevante for jer. Efterfølgende indhenter uddeler/varehuschef priser fra den etableringskonsulent der er tilknyttet butikken. Først når disse er indhentet, udfyldes ansøgningsskema af uddeler/varehuschef i Coop Serviceportal (vælg IT-Butik).

Se hele processen ved at klikke på 'Sådan ansøges Lokale Investeringer'

Lokale Investeringer ansøges via Coop ServicePortalen. Det er uddeler eller varehuschef der har adgang til denne. Se i nedenstående video, hvordan ansøgning udfyldes.

Hvad er erfaringerne?

Mød Hanne og Thomas fra Kvickly Grindsted, der fortæller om deres erfaringer med Lokale Investeringer.

 

Hør, hvilke råd formanden for SuperBrugsen Albanigade, Marek, har til kommende ansøgere af Lokale Investeringer.