PrimeKonto-ambassadør

Hjælp med at servere PrimeKonto i din butik

I august og september kører vi i Coop en stor kampagne med det formål at øge kendskabet og motivationen til at bruge den nye PrimeKonto. Kampagnen er understøttet af tv-reklamer. Derudover vil der være kampagneinformation i tilbudsavisen, på digitale medier og i butikkerne.

PrimeKonto – 15% ekstra bonus og fordele som TV PLAY og gratis brændstof hos OK
Med den nye PrimeKonto får medlemmer og kunder meget mere ud af de penge, de alligevel bruger på dagligvarer.

Udover at fungere som en god gammeldags madkonto giver PrimeKonto nemlig ekstra 15% i bonus på alle varer fra Änglamark, Coop 365, Thise og Irmas hverdag. Og jo flere penge, man sætter ind på sin PrimeKonto, jo flere fordele får man. Hvis man fast overfører 2.000 kr. eller mere, kan man vælge mellem en række fordele som fx TV PLAY og gratis brændstof hos OK.

Vil du være PrimeKonto ambassadør?
I mange butikker gør bestyrelserne allerede en kæmpe forskel, når det handler om at introducere nyheder for medlemmer og kunder. Og det virker! Derfor beder vi dig også om hjælp til at gøre opmærksom på de nye muligheder med PrimeKonto i din butik i løbet af uge 34 til 36.
Du kan selv tilrettelægge tidspunkt og antal gange i kampagneperioden – blot husk at aftale det med uddeler/varehuschef, så indsatsen er koordineret med andre aktiviteter.