Aktiviteter

Når vi handler i Coops butikker handler det stadig om mere end bare at købe ind. De mere end 150 år gamle kooperative grundprincipper gælder forsat. Værdierne er forsat de samme; 'Indflydelse, Omtanke, Ærlighed og Nytænkning' og uddannelse, undervisning, information og hensyn til en bæredygtig samfundsudvikling er med i dna'et.

Og der er en lang række muligheder for at invitere til viden og fællesskaber og stolt stå ved, at butikken forsat er byens samlingspunkt.

Her på siden har vi samlet en lang række forslag til aktiviteter, som alle gennemføres med et rutineret og professionelt panel af samarbejdspartnere til foreningen. Mulighederne er mange og spænder over alle aldersgrupper. Prioriter aktiviteterne og lad dem indgå i et årshjul - så I som bestyrelse er sikre på, at komme bredt omkring lokalt.

 

 

 

Samarbejd og indgå flere partnerskaber

Har I allerede gode samarbejder og partnerskaber med de lokale foreninger og erhvervsliv? Ellers kunne I overveje at komme i gang ved, at banke på døren og invitere dem til at lave fælles aktiviteter. Sammen kan I samle deltagere, finde et egnet mødested, og tilbyde en medrivende aktivitet.

Uanset om I selv finder gode aktiviteter, egne samarbejdspartnere eller om I benytter jer af nedenstående forslag, ønskes I rigtig god fornøjelse og arbejdslyst med at gøre flere medlemmer aktive!