Drop sundhedsidealer og modediæter, slip fornuften fri.

28. februar af Margit Sørensen
Overskriften på vores event med Anne W. Ravn blev i højeste grad indfriet med Annes foredrag, hvor hun, med udgangspunkt i sin egen hverdag, fortalte om en enkel måde: ” at leve sundt - med det usunde”. Et eksempel kunne være at leve efter sætningen: ”En af de sjove, og fire af de grove”. Altså ok at spise (1 x) slik /chokolade /kage – hvis hovedbestanddelen af ens kost er grønsager, frugt bær, groft brød ( x 4) Vi fik sat fokus på at bevare den sunde fornuft i indkøb og kostvaner. At holde fokus på det enkle i sin kostopbygning, og ikke lade sig overvælde af alt nyt i medierne, og at spise alt ”med måde”. Anne tog udgangspunkt i råvarer hun fandt i vores butik, så vi blev alle opdateret på nogle tips og tricks, der med fordel kunne anvendes i hverdagen. Hun viste også færdiglavet dip fra butikken, der blandt andet kunne gøre rå grønsager og salater mere interessante og give bedre smag. Anne fortalte på en måde så alle var med, humoristisk og levende. Krydret med rigtig mange hverdags eksempler.
Gode råd:
  1. Vi havde intensiveret vores markedsføring af eventen i butik, Lokal avisen og Face Book, hvilket helt sikkert har medvirket til at vi fik udsolgt af billetter.
  2. For at give gæsterne lidt ekstra, havde vi valgt at inkludere en goodie bag i billetten og udlodde et lille antal gevinster, også på billetten. Under foredraget fik gæsterne et bæger med grønsagssnacks, der relaterede til Annes foredrag.
  3. Vigtig med en udarbejdet plan for hele forløbet med detaljeret beskrivelse af diverse arbejdsopgaver i forbindelse med afviklingen af eventen.
  • img_5707.jpg
  • img_5703.jpg
  • img_5705__redigeret_.jpg
  • img_5702.jpg
  • img_5703.jpg