Kaffe med værdikæder

Lav din egen lokale kaffesmagning og få alle nuancerne med.

Kaffe fra African Coffee Roasters er jo meget mere end almindelig god kaffe. At starte et risteri i Kenya er ikke let, men bag ved har der fra initiativtagerne været et ønske om, at medvirke til et unikt eksempel på etisk og bæredygtig handel. Det er vi i Coop medvirkende i og rundt på hylderne i butikkerne stråler historien nu gennem de flotte kaffeprodukter. 

Hvad kan du gøre? En lokal kaffesmagning kommer omkring kaffeproduktion, bryggemetoder og historien bag værdikæderne. Se i nedenstående, hvordan du kan invitere til lokale kaffe-events (online og fysiske).

Hvad kan man, når man har deltaget i Coops  kaffesmagning? 
Målet er, at man ovenpå smagningen bliver i stand til at definere sin favoritkaffeprofil og måske sit favorit kaffeland. Deltagerne præsenteres for de mange muligheder på kaffehylderne og hvordan man finder rundt i dem. Præcis som når vi vælger vin. Svært? Ja, der er jo meget at vælge i mellem. 

Undervejs krydres med tips og tricks til bedre smag.  fx at det sagtens lader sig gøre at brygge fantastisk god kaffe på sit 'hverdags-udstyr. Og hvorfor det ikke bare er en 'smart ide', når det anbefales at brygge med filtreret vand eller kildevand i stedet for postevand osv.

Glad for kaffe? Og den gode historie i koppen?

Læs mere i nedenstående om, hvordan og på hvilke mange måder du kan sætte lokalt fokus på kaffe. 

Få kaffe i alle varianter...med vores 'Hus-barista' Frederik, læs hvordan: