GoCook on tour

Skab opmærksomhed om jeres butik

Madoplevelser, der understøtter Coops madmanifest, er omdrejningspunktet i aktiviteten GoCook on tour. GoCook-mobilen ruller op foran jeres butik og spreder madglæde sammen med lokale børn.

Børn fra den lokale skole tilbereder en ret, som de serverer for nysgerrige forældre, kunder i butikken og forbipasserende. Børnene bager grønne pizzaer, som smager fantastisk. Samtidigt kan I uddele 100 gratis GoCook-kogebøger og pizzaopskrifter til kunderne.

Aktiviteten skaber omtale og loyalitet, viser evalueringerne. Formålet er at vise vores ansvarlighed over for børnefamilierne med GoCooks mission om at skabe en generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre – som en del af vores madmanifest.

GoCook on tour er målrettet 4., 5. eller 6. klasser, og maks. 30 elever kan deltage i aktiviteten. I kan dog også invitere den lokale håndboldklub eller spejderne i jeres by eller lidt yngre børn, hvis skolen er med på det.

GoCook on tour er tænkt ind i faget madkundskab. Butik/bestyrelse udleverer GoCook-bogsystemet til klassens lærer, som kan bruge det i et undervisningsforløb før og efter aktiviteten. Du kan derfor også bruge aktiviteten til at skabe en bedre kontakt til din lokale skole. Alle deltagende børn får et gratis GoCook-forklæde med hjem som tak for indsatsen.

Dine opgaver som ansvarlig for GoCook on tour

GoCook on tour er enkelt at gå til. Du skal blot have styr på enkelte ting (se drejebøger og øvrige materialer her på siden):

  • Etablere et samarbejde med en lokal skole og invitere en lokal skoleklasse til at lave mad i og omkring GoCook-mobilen.
  • Være tovholder og holde overblik over aktiviteten.
  • Sørge for placering af GoCook-mobil foran butikken samt vand og strøm.
  • Sørge for assistance fra 2-3 andre engagerede personer (fx medlemsvalgte fra bestyrelsen, frivillige, ansatte i butikken eller andre), som kan hjælpe på dagen med lidt praktisk eller kan tale med kunderne om arrangementet.
  • Sørge for at skabe omtale før, under og efter aktiviteten.