Restaurant GoCook

Sammen om madglæde og sund mad

I Restaurant GoCook laver børn på 5. eller 6. klassetrin mad i skolekøkkenet sammen med 3-4 medlemsvalgte, Anne Ravn, madkundskabslæreren og eventuelt et par forældre. Maden består af mange gode råvarer, særligt grove grøntsager, og tilberedes til en buffet. 

Restaurant GoCook er en aktivitet under GoCook-projektet, hvor missionen er at skabe en generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre.

Børnenes forældre og søskende er inviteret til at høre et spændende oplæg med forfatter og diætist Anne Ravn, der fortæller, hvordan man som familie får mere fællesskab omkring madlavning, får sundere madvaner og fornyr familiens fem faste retter.

Efter oplægget er forældre og søskende til den deltagende klasse inviteret med til spisning i Restaurant GoCook.

Det er muligt at aftale med Anne, at hun i forbindelse med arrangementet også holder foredrag for de ældre elever på skolen mellem kl. 12 og 14. Merprisen er 1.000 kr.

Dine opgaver som ansvarlig for Restaurant GoCook

Som medlemsvalgt og ansvarlig for aktiviteten er dine ansvarsområder at:

  • Kontakte den lokale skole om samarbejdet og finde en skoleklasse, der vil deltage.
  • Kontakte Anne Ravn for at booke aktiviteten.
  • Bestille GoCook-forklæder, 'GoCook 100% din ret'-bogsæt og 1 madpyramide-plakat i A1. Materialerne er gratis.
  • Udsende pressemeddelelse og have kontakt til pressen.
  • Bestille råvarer i samarbejde med butikken.
  • Være vært/værtinde på dagen.
  • Hjælpe til med madlavning og oprydning under aktiviteten.