Restaurant GoCook
Sammen om madglæde og sund mad
I Restaurant GoCook laver børn på 5. eller 6. klassetrin mad i skolekøkkenet sammen med 3-4 medlemsvalgte, Anne Ravn, madkundskabslæreren og eventuelt et par forældre. Maden består af mange gode råvarer, særligt grove grøntsager, og tilberedes til en buffet.
Restaurant GoCook er en aktivitet under GoCook-projektet, hvor missionen er at skabe en generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
Børnenes forældre og søskende er inviteret til at høre et spændende oplæg med forfatter og diætist Anne Ravn, der fortæller, hvordan man som familie får mere fællesskab omkring madlavning, får sundere madvaner og fornyr familiens fem faste retter.
Efter oplægget er forældre og søskende til den deltagende klasse inviteret med til spisning i Restaurant GoCook.
Det er muligt at aftale med Anne, at hun i forbindelse med arrangementet også holder foredrag for de ældre elever på skolen mellem kl. 12 og 14. Merprisen er 1.000 kr.
Dine opgaver som ansvarlig for Restaurant GoCook
Som medlemsvalgt og ansvarlig for aktiviteten er dine ansvarsområder at:
- Kontakte den lokale skole om samarbejdet og finde en skoleklasse, der vil deltage.
- Kontakte Anne Ravn for at booke aktiviteten.
- Bestille 'GoCook 100% din ret'-bogsæt, GoCook forklæder og 1 madpyramide-plakat i A1. Materialerne er gratis.
- Udsende pressemeddelelse og have kontakt til pressen.
- Bestille råvarer i samarbejde med butikken.
- Være vært/værtinde på dagen.
- Hjælpe til med madlavning og oprydning under aktiviteten.
Restaurant GoCook koster 6.500 kr. i honorar, dertil kommer transportgodtgørelse til Anne Ravn (efter statens gældende takst).
Butikken betaler desuden for:
- porto og pakning af bogsæt, forklæder og plakat (materialerne er gratis).
- råvarer.
Efter aktivitetens er afholdt, sender Anne Ravn en faktura til butikken.
Bestyrelsen kan gennem Aktivitetspuljen ansøge om op til 10.000 kroner til dækning af udgifter forbundet med aktiviteten. Læs mere om puljen på coopforum.dk/pulje.