Velkommen til Coop Storyteller Akademi

I 2018 var der verdenspremiere på Coops nye Storyteller Akademi – et digitalt og aktivt træningsforløb for dig, der brænder for at fortælle andre om de mange spændende historier, der skaber stolthed og knytter sig til Coop, vores fælles mærkesager, værdier og historie.

Hvem kan være med?

Alle kan være storytellere i Coop. Vigtigst af alt er, at du brænder for, at fortælle den gode historie. At du har tid og lyst til at deltage i en udviklingsproces. Vi giver dig redskaberne, og du finder selv frem til min. 3 scener, hvor du kan formidle dit budskab og engagere medlemmer omkring din fortælling fx i din butik, forsamlingshuset eller til årsmødet/generalforsamlingen etc.

 

Sådan arbejder vi i Storyteller Akademiet

Du er selv en aktiv drivkraft i hele uddannelsesforløbet ift. at tilegne dig viden, planlægge og engagere medlemmer omkring din fortælling. Til gengæld kan du på Storyteller Akademiet lære at blive en endnu dygtigere formidler. Uddannelsesforløbet veksler mellem brug af »e-læring« via lukkede facebooksider, videofilm, live-tv samt en hel uddannelsesdag, hvor du bl.a. bliver trænet i retorik og får konkret viden ift. dit valgte Storyteller-tema.

 

Tilmelding:

1. Vælg det tema, du brænder for at formidle.
2. Klik på tilmeldingslink og udfyld tilmeldingen - så er du i gang.