Sådan får du et kursus til din by

SuperBrugsen i Oksbøl: "Det er nemt at få et kursus til byen"

Du og din bestyrelse har mulighed for at få et kursus til dit nærområde. Henrik Munch Andersen, som på 3. år er bestyrelsesmedlem i SuperBrugsen i Oksbøl, har opdaget fidusen.

 

 

”Jeg oplevede gennem noget tid, at flere kurser, som vi i bestyrelsen ville gennemføre i Øst- eller Midtjylland, blev aflyst på grund af for få tilmeldinger. Samtidig har folk travlt, og skal man bevæge sig mere end en time for at deltage, så tror jeg, at mange desværre vælger det fra,” fortæller Henrik Munch Andersen. 

Nemt at planlægge
Henrik tog fat i Coops uddannelsesteam og kunne kort efter sende en indbydelse til kurset ”Læs og forstå bestyrelsesrapporten i SAP” – med undervisning i Oksbøl – rundt på mail til andre bestyrelser i området.
”Det var stor tilslutning til initiativet, og på få dage fik vi 26 tilmeldinger fra andre brugsforeninger,” siger Henrik og understreger, at det er helt enkelt at få et kursus til byen, og mange vil gerne engagere sig, hvis transporttiden ikke er for lang.

Udgifterne til kurset tager foreningssekretariatet sig af.

”Det er rigtig let at tilrettelægge: Et lokale og lidt forplejning, så kan du holde et kursus. Vi har et Danhostel i Oksbøl, hvor jeg booker et mødelokale og lidt mad. Det er Team Andelsskolen, der har det største arbejde med at skaffe underviser og materialer til kurset," siger Henrik.

 

Hvad brænder I for?
Er der et særligt emne eller tema, I brænder for eller ønsker at give et kompetenceløft? Så kontakt team Andelsskolen, som arbejder på Coop ambas uddannelsestilbud.