Tak!

Severin Kursuscenter lagde hus til årets seminar i weekenden 25. - 26. september 2021. Det var nogle fantastiske, inspirerende dage og meget skønt at se så mange samlet fysisk igen. Under temaet ’længe leve fællesskaberne’ fik vi med stor iver og deltagelse fra alle, nogle rigtig interessante debatter og oplæg om demokrati-fitness, dialogkaffe, ungdomsengagement og lokale vinkler på fællesskaber.

Vi modtager i øjeblikket mange positive og rørende besvarelser på evalueringsskemaerne. Fælles for dem lyder, at seminaret var fyldt med inspirerende oplæg og diskussioner, som giver stof til eftertanke og handling. En læring udi dialog bestod i at få samarbejdspartnere i tale og tænke bestyrelsesarbejdet bredt ud lokalt. Det blev drøftet hvordan vi tilpasser os tiden, hvorfor det er højaktuelt at gentænke Brugsens rolle samt det store potentiale der ligger i hænderne på bestyrelserne til at skabe og styrke lokal sammenhængskraft.

Foreningssekretariatet takker for al jeres engagerede deltagelse og glæder os til at se inspirationen komme ud og leve.

Se præsentation, Tyge Mortensen

Se præsentation, Brobyggerne

Og tag et herligt kig på de 100-vis af gode ideer til at skabe 'Brugsen vs 2.0'

I forbindelse med Coop 150 års Jubilæum blev der skrevet en sang - der indeholder vores historie i vers. Brug gerne sangen til festlige lejligheder, nu navngivet; Coop 150aar-Plus

_______________________________________________________________________________________________

 

Længe leve fællesskaberne! Kom med til Severin Seminar.

Til september slår vi dørene op til det længe ventede seminar i Middelfart. Indholdet har fokus på værdien af lokale fællesskaber og dermed også de fantastiske muligheder, vi i Coop har for at samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv.

Klik her for at hente invitationen som PDF.

Tilmeld dig Severin Seminaret, som er en klassiker i brugsbevægelsen.

Mød dit netværk, opdyrk nye kontakter og gå hjem med inspiration til at styrke samarbejdet med byens lokale ildsjæle.

I år vil vi samtidig fejrer den store flotte ombygning af ’Severin’ i Middelfart. Huset er blevet meget større. Som gæst vil man stadig opleve den samme autentiske og hyggelige atmosfære som vi kender. Tina er direktør på Severin og står sammen med hendes  ’Severinere’ altid klar med smil og glimt i øjet, læs mere om Coops kursuscenter, her 

Vi glæder os til at byde velkommen til seminar og det nye Severin!