Nyvalgte – introduktion til bestyrelsesarbejdet

Mød andre nye bestyrelsesmedlemmer

På Coop forum kan du lære meget om din rolle som medlemsvalgt i Coop, men ikke alt. Der er noget unikt ved at mødes ansigt til ansigt med andre nye bestyrelsesmedlemmer. Derfor bliver nyvalgte bestyrelsesmedlemmer inviteret til et introkursus i hvert deres distrikt.

Introkurset har fokus på, hvilken rolle og hvilke muligheder du har som bestyrelsesmedlem og ikke mindst, hvordan du navigerer rundt i foreningen. Du får et indblik i de vigtigste værktøjer og hvem, der er hvem, så du kommer godt fra start. 

På kurset får du blandt andet:

  • Viden om Coop og kendskab til ejerskabsformerne.
  • Indsigt i, hvordan du kan udfolde dit engagement og dine kompetencer.
  • Indsigt i rammer og vilkår for bestyrelsesarbejdet.
  • En god oplevelse sammen med andre, der har engageret sig i en bestyrelse.

Vi glæder os til at møde dig!

Introkurser i 2020

OBS! Introkurserne 2020 udsættes

Corona har sat en midlertidig stopper for afholdelse af årsmøder og generalforsamlinger. Det har desværre den kedelige sideeffekt, at introkurserne må udsættes. Introkurserne er målrettet nye bestyrelsesmedlemmer – og da de af gode grunde mange steder endnu ikke er blevet valgt, ja så giver det heller ikke mening at holde introkurser på de oprindeligt annoncerede datoer. Introkurserne vil blive afholdt på et senere tidspunkt på året de samme steder rundt om i landet. Nye datoer vil blive meldt ud så hurtigt, som det er muligt. Allerede tilmeldte vil få direkte besked.

Nedenfor kan du se datoerne for introkurserne i de enkelte distrikter. Du er velkommen til at deltage på introkurset i det distrikt, som passer dig bedst.