Søg

14. aug 2017
Kvickly Hyrdehøj i Roskilde har som forsøgsbutik fået udskiftet sin konventionelle butiksbelysning med LED. Det har fået varerne til at fremstå mere indbydende, og det pynter samtidig på elregningen, siger Kvicklys souschef Mark Gunst.
10. aug 2017
Ved to succesfulde kursusdage i foråret byttede formand og uddeler roller for en dag. Formand Bente Riis beskriver dagen som en aha-oplevelse. Til september kommer endnu en mulighed for at styrke samarbejdet mellem formand og uddeler.
26. jul 2017
"I vores forsøg på at skabe dygtige børn har vi glemt, at vores børn og unge også skal lære at tage vare på sig selv. Det er på tide at sætte mere fokus på madkundskab." Sådan skriver koncerndirektør i Coop Jens Visholm sammen med Karen Hækkerup, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, og Judith Kyst, direktør i Madkulturen, i en fælles kronik, som Politiken har bragt.
22. jun 2017
Coop vil salg af tobak til mindreårige til livs. Få fem anbefalinger til, hvordan I kan hjælpe som bestyrelse.
21. jun 2017
Coop afholder valg til landsrådet. I Coops landsråd involverer engagerede medlemmer sig i store spørgsmål som sundhed, miljø, fødevaresikkerhed, fremtidens madkultur og ansvarligt forbrug.
20. jun 2017
Nyhedsbrevet fra foreningen holder sommerpause i juli måned.
20. jun 2017
Både små og store fødevareprojekter er gået fra vision til virkelighed, siden Coop gav medlemmerne mulighed for at engagere sig i mikrofinansiering. Coop Crowdfunding har rejst knap 9,5 millioner på 10 uger.
07. jun 2017
Hvad er andelsfællesskabernes rolle i fremtiden? Hvem har ansvaret, når unge begynder at ryge? Er emballage godt eller skidt for miljøet? Skal politikere eller markedet gå forrest med dyrevelfærd? Det er nogle af de spørgsmål, Coop sætter til debat på Folkemødet på Bornholm 15.-18. juni.
31. maj 2017
Hver dag starter 40 unge med at ryge. Derfor opfordrer Coop, med Irma i front, nu politikerne til at ændre rammebetingelserne for salg af tobak, så tobaksvarer fremover ikke længere må udstilles synligt i butikkerne. Et tiltag som nu forsøgsvis afprøves i Irma i Industriens Hus som et led i kampagnen Røgfri Fremtid.
10. maj 2017
Som formand i en selvstændig brugsforening sidder man med ansvaret for budgetter i millionklassen. 34 formænd og uddelere er på bestyrelsesuddannelse og får kompetencer til, hvordan de gør bestyrelsesarbejdet mere effektivt.