Søg

16. okt 2017
30 procent af de aktive bestyrelsesmedlemmer, uddelere og varehuschefer i Coop har givet deres vurdering af blandt andet sekretariatets uddannelsestilbud, materialer og informationer om aktiviteter i foreningen.
06. okt 2017
Valget til Coops øverste myndighed, landsrådet, lukkede i dag fredag den 6. oktober klokken 12.00 med den højeste valgdeltagelse siden 2008.
26. sep 2017
Hvordan hjælper du din butik med at blive klar til de kommende ugers GoCook-aktiviteter for mere end 155.000 danske skoleelever? Vi har samlet al information om butikkens deltagelse i GoCook Smagekassen, herunder uddeling af opskriftshæfter og smagekasser, klargøring af butik, og hvor du finder plakaten og opskriftshæfterne.
14. sep 2017
For tre uger siden så det ikke så godt ud med tilmeldingerne til Gundsømagles første madfællesskab, som skulle løbe af stablen den 5. september.
06. sep 2017
Siden 2015 har Coop systematisk forbudt og udfaset 12 kemikaliegrupper, som førende forskere er bekymrede for i forhold til sundhed og miljø. Nu er det sidste væk fra fire af koncernens største vareserier. Dermed er vejen banet for, at det også kan forsvinde fra alle andre varer.
24. aug 2017
Det er let at starte et madfællesskab, som styrker sammenholdet i byen og profilerer butikken på en ny måde til kunder og medlemmer.
21. aug 2017
GoCook er nomineret til bedste læringsforløb i en ny pris, Generation Food Award, som Arla Fonden og Copenhagen Cooking står bag.
14. aug 2017
Kvickly Hyrdehøj i Roskilde har som forsøgsbutik fået udskiftet sin konventionelle butiksbelysning med LED. Det har fået varerne til at fremstå mere indbydende, og det pynter samtidig på elregningen, siger Kvicklys souschef Mark Gunst.
10. aug 2017
Ved to succesfulde kursusdage i foråret byttede formand og uddeler roller for en dag. Formand Bente Riis beskriver dagen som en aha-oplevelse. Til september kommer endnu en mulighed for at styrke samarbejdet mellem formand og uddeler.
26. jul 2017
"I vores forsøg på at skabe dygtige børn har vi glemt, at vores børn og unge også skal lære at tage vare på sig selv. Det er på tide at sætte mere fokus på madkundskab." Sådan skriver koncerndirektør i Coop Jens Visholm sammen med Karen Hækkerup, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, og Judith Kyst, direktør i Madkulturen, i en fælles kronik, som Politiken har bragt.