Bestyrelsesfunktioner i QuickCoop og Coop app'en

Nå ud til dit lokalområde med funktioner i QuickCoop og Coop app

Mere end 1,9 million danskere har hentet Coop appen, og der er høj daglig aktivitet. Appen er dermed godt på vej til at blive et af de vigtigste værktøjer i vores arbejde med at engagere Coops medlemmer. Derfor har vi udviklet nogle nye funktioner, der gør det lettere at engagere og nå ud til medlemmer i lokalområdet.

Engager butikkens medlemmer
Som bestyrelse kan du, via appen, komme direkte i kontakt med de lokale medlemmer via funktionerne:
• Lokale foreningsnyheder
• Lokale afstemninger
• Lokale arrangementer

Det foregår via QuickCoop, hvor du kan oprette lokale foreningsnyheder, lokale afstemninger og lokale arrangementer med mulighed for direkte tilmelding. Det hele sendes ud via Coop appen, til de medlemmer der tilhører jeres butik. På den måde kan du nå ud til de lokale medlemmer med alle de spændende ting der sker i butikken og i jeres forening.

Desuden kan bestyrelsen få opslag med (via QuickCoop) i den ugentlige kædemail, der sendes til butikkens medlemmer hver fredag.

 

Koordiner jeres medlemskommunikation
Da butikkens uddeler/varehuschef og evt. medarbejdere også har adgang til at publicere indhold til medlemmerne via appen og Facebook, er det oplagt, at bestyrelsen og butikken koordinerer og samarbejder om, hvad I vil sende ud til medlemmerne – og hvornår.

 

Kom godt i gang med de nye muligheder
Vi har samlet en række værktøjer, der kan hjælpe dig og bestyrelsen til en god start med at bruge de nye funktioner:
• Hent samlet brugervejledningen her på siden.
• Se de små introduktionsfilm.
• Vær med i en særlig oprettet (hemmelig) facebook-gruppe for de bestyrelsesmedlemmer, der vil bruge funktionerne. Skriv til karsten.toksvig@coop.dk, hvis du vil med i gruppen.