Funktioner i QuickCoop, du vil elske

Kim Bruhn fra Kvickly Nørrebro bruger QuickCoop flittigt, når bestyrelsen har nyheder, arrangementer og afstemninger, der skal ud til medlemmer af butikken. Alle de ting han lægger ind i app'en, kan medlemmer af Kvickly Nørrebro både se i Coop app'ens feed på "forsiden" og under fanen "Din Butik". Så der er stor sandsynlighed for, at hans opslag bliver set af mange. 

Kim er medlem af bestyrelsen for Kvickly Nørrebro 

Kims eksempler
Herunder har Kim samlet fire gode eksempler på, hvordan og til hvad han har brugt app'en. 
Eksemplerne viser, hvordan det ser ud, når du opretter dit indhold i app'ens "maskinrum". De viser altså ikke, hvordan medlemmet ser det i Coop app’en.

Husk, du kan få vejledning i QuickCoop her, hvis du har brug for hjælp.

Afstemning
Billedet viser, hvordan resultatet af en afstemning i app’en kan se ud. Her blev medlemmerne spurgt om, hvornår på dagen, de foretræk at mødes til et dialogmøde i butikken. Kim fortæller, at de i kvickly, Nørrebro har ”planer om at bruge til at inddrage medlemmerne mere - og give dem mulighed for at få reel indflydelse på egen butik. Vi regner også med at anvende den i forbindelse med vores demokratiuge i uge 17 i 2020, hvor flest mulige bestyrelser vil afholde deres årsmøde/generalforsamling”.
Nyhed og arrangement
Eksemplerne her viser, hvordan nyhedsfunktionen kan bruges til at skabe opmærksomhed på, hvad der er sket i og omkring butikken og hvad medlemmet kan deltage i.
Funktionen 'Nyhed' kan også bruges til at reklamere for et kommende arrangement.
Kalender
Kalenderen giver dig overblik over de nyheder og arrangementer, du har lagt ind i app’en. I eksemplet har Kim ikke så mange aktuelle elementer, men overblikket er en god hjælp i perioder med mange aktiviteter.