Lav aktivitet om medlemsprogram, Coop app og Coop FordelsKonto

Coops nye fordelsprogram er trådt i kraft. Fokus er på det danskerne har mest brug for: Bedre priser på dagligvarer.

Medlemsprogram som giver 1% bonus på en række af Coops egne stærke varemærker, når der handles for 500 kr. i Coop på en måned. Klik her og læs mere

Coop FordelsKonto giver op til 15% bonus på +3000 varer. Klik her og læs mere

 

Bestyrelsens indsats duer

Det er særdeles værdifuldt for butikken, når I i bestyrelsen synliggør medlemsfordele i Coop app’en. I er medlemmernes repræsentanter og butikkens ambassadører. I nyder stor troværdighed, og I har kendskab til lokalområdet, så I er de bedste til at formidle dette budskab.

Coop app’en er et vigtigt værktøj til at give medlemmer overblik over alle de økonomiske fordele ved medlemskab samtidig med, at Coop app’en gør det nemt og hurtigt at handle.

Coop app’en er downloaded af mere end 2 mio. danskere, og der er ca. en kvart million danskere, som bruger app’en hver dag og mere end 500.000 brugere ugenligt.  

 

Loyaliteten stiger når jo mere et medlem bruger Coop app

Det er sådan, at loyalitet og kundestrøm stiger, dels når en kunde bliver til et medlem, men også når et medlem går fra at bruge det røde medlemskort i plast til at downloade Coop app’en på telefonen.

I Coop app’en har man de personlige tilbud og tilbudsaviser lige ved hånden og man ser sin bonus vokse i bonusboblen, når man handler. Og hver gang et medlem tager Scan &Betal i brug og springer køen over, ja så stiger loyaliteten til butikken betragteligt.