Coop Festival 2024

Coop Festival er tilbage!

Til marts slår vi igen dørene op til Coop Festival i Fredericia. Lørdag den 9. marts 2024 mødes vi på tværs af roller og rammer til en fuld dag i foreningens, forretningens og fællesskabets navn. Vi samler medlemsvalgte, varehuschefer og uddelere til en dag, der viser os selv og hinanden, at vi står sammen og sikrer fælles retning i både gode og udfordrende tider.

Coop Festival bliver en stærk faglig og social dag med workshops, oplæg, sparring og debat. Vi lover levende inspiration og konkrete værktøjer, som I kan tage med hjem i det lokale bestyrelsesarbejde.

Vi opfordrer jer til at tage af sted hele bestyrelsen og gøre en samlende og inspirerende dag ud af det. 

Peter Mygind er konferencier og har lovet at synge for, når vi mødes til fællessang. Der er naturligvis også streetfood og masser af to-go kaffe til at sikre festivalånden.

Coop Festival afholdes i Fredericia, Messe C, lørdag den 9. marts 2024 kl. 9-16.

Sidste frist for tilmelding er den 9. februar.

 

Se videoen fra Coop Festival 2022 nedenfor og få lyst til at tage med i 2024

Vi rykker sammen i bussen

Sammen viser vi os selv og hinanden, at vi står sammen og sikrer fælles retning og fællesskabende foreningsliv i både gode og udfordrende tider.

Derfor er der også i år arrangeret fælles busruter, så I kan lade bilen stå og bruge turen til Fredericia sammen med bestyrelseskollegaer og butiksledelse. Der er sørget for ekstra stop og ruter i år, så alle kan rykke sammen i bussen og sikre en økonomisk og ansvarlig fornuftig vej til Fredericia. På Coop Festival trækker vi senere på dagen vindere af buskonkurrencer, hvor der er vilde præmier på højkant fra diverse Coop-partnere.

Tager du alligevel bilen, så tag dine kolleger med. På den måde sparer vi både på pengepungen og klimaregnskabet.

 

Lederseminar for varehuschefer, uddelere og souschefer

Kvickly/SuperBrugsen holder lederseminar for varehuschefer, uddelere og souschefer samme dag som Coop Festival. Dette af respekt for både Coops og ledernes tid og ressourcer - og for at udnytte de positive synergier, der er ved at afholde det sammen. Kvickly/Super er med til første del af Coop Festival og igen til frokost. Resten af dagen er de et andet sted i huset.