Smagsprøve på menuer fra slagter/deli

Formål

At engagere og informere kunder og medlemmer om Coops gode julefrokost- og nytårsmenuer og give dem en smagsprøve på indholdet. At smage og snakke skaber samtidig tid og rum med kunderne, så I kan fortælle den gode historie om Coop, og hermed rekruttere flere trofaste kunder og måske endda medlemmer til butikken.

 

1. Tag en snak med uddeler/varehuschef ift. hvilke smagsprøver, der kan bruges til aktiviteten

  • Kød
  • Dessert
  • En god vin, som passer til menuen mm.        

                            

2. Planlæg hvilke dage I ønsker at afholde smagsaktiviteten/demoen

                                                         

3. Afdæk hvilket udstyr som skal bruges til jeres aktivitet

  • Borde - dug, servietter
  • Service - glas, krus, tallerken, bæger, kniv, gaffel eller ske
  • Skærebræt og kniv
  • Varmeblus mm.
  • Skraldespand til service fra smagsprøver     

                            

4. Udvælg i bestyrelsen hvilke materialer, I vil bruge, når I har dialogen med kunderne

5. Kontakt jeres uddeler/varehuschef og afklar følgende:

  • Er der varer nok hjemme til den demo, I ønsker at afholde?
  • Hvor skal I stå i butikken?
  • Er nødvendige remedier hjemme til demoerne eller skal noget bestilles hjem?

                                                         

6. Der ligger en skabelon klar i QuickCoop, som I kan udsende på butikkens Facebook side og i Coop app'en for at skabe synlighed omkring jeres arrangement i butikken                   

                            

7. Kom gerne i god tid inden arrangementet og vær klar til tiden   

  • Hav gerne en aftale klar med medarbejderne om, hvor I kan finde det udstyr, som I skal bruge
  • Tjek at det hele virker og tager sig godt ud i butikken

                                 

Rigtig god fornøjelse